S.H. Figuarts Star Wars novinky 2015 Update

S.H. Figuarts představily nové figurky ze světa Star Wars a to konkrétně tyto postavy: Kylo Ren, First Order Stormtrooper, Scout Trooper & Speeder Bike, Battle Droid a Padawan Obi-Wan Kenobi. 


 Záhadná postava jménem Kylo Ren je úhlavní padouch nové epizody VII a zatím jsme se o něm moc detailů nedozvěděli, stejně bych je nespoileroval. S.H. Figuarts nyní představili jeho plně artikulovanou podobu, která bude doplněna i o několik kousků příslušenství, jako např. vyměnitelné druhy rukou a svůj jedinečný lightsaber s odnímatelnou čepelí.







Kylo Ren stejně jako ostatní S.H. Figuarts figurky mají standardní 6 inch velikost cca 18 cm. Na rozdíl od konkurenčních Black Series od Hasbra, vynikají perfektním sculptem s více body artikulace a detailnějším barvením.


Obi-Wan Kenobi a jeho padawaní léta, jak je dobře známe ze Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba. Obi-Wanův obličej byl opět naskenován podle dodaných filmových materiálů, stejně jako v případě Luka Skywalkera a Darth Maula, které si můžete prohlédnout zde.



Součástí balení bude i Qui-Gon Jinnův zelený lightsaber, kterým Obi-Wan naporcoval Darth Maula v jejich památném souboji. Dále pak několik vyměnitelných rukou např. pro použití síly, či pro jeho ikonickou bojovou pózu.


 Konec se blíží...


Scout Trooper je další z představeným novinek a jeho 74-Z Speeder Bike je první vozidlo, které nám S.H. Figuarts nabízejí. Zde se přímo nabízí srovnání s předchozími verzemi od Hasbra nebo Bandai Model Kit, o kterém jsem také psali zde.
Speeder Bike nabídne například pohyblivá řidítka a kryt motorů, navíc je zde možnost ho libovolně polohovat a naklánět na přídavném stojanu. Scout Trooper bude obsahovat samozřejmě několik druhů vyměnitelných rukou i svůj Blaster.




 First Order Stormtrooper vypadá také velmi dobře. Nový design je více uhlazený než-li jeho předchůdce z původní trilogie. Jen si nemůžu pomoct, ale jejich design helmy mi silně připomíná kačeří zobák. Disneyho inspirace Kačerem Donaldem je zde patrná.


Stormtrooper přichází samozřejmě se svojí blaster puškou. Jen škoda, že nám Tamshii Nations nepřidali i jeho blaster pistoli podobně jako verze od Hot Toys. First Order Stormtrooper nabídne také několik zaměnitelných druhů rukou a velkou svobodu pohybu, díky 30 body artikulace.



Battle Droid ze Star Wars epizody I je posledním představeným produktem a prvním "Separatistou" na poli  6" figurek. Obsahovat bude svůj blaster i zasouvací anténku. 
Všechno se zdá být na dobré cestě a v budoucnu se tak možná dočkáme třeba i Count Dooku. Tyto dnes uvedené novinky je možné předobjednat například z: HobbylinkJapan, nebo AmiAmi, nebo BigBadToyStore.

Sdílet na Google Plus

Autor: Opticus

Chcete se dozvědět víc o autorovi tohoto článku? Pak není nic snazšího, sekci s autory najdete ve spodní části stránky.
    Blogger Komentář
    Facebook Komentář

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za komentář