S.H. Figuarts Star Wars Akiba Showroom

 

S.H. Figuarts se nám pěkně rozjeli a představili pár zajímavých kousků ze svojí Star Wars série. Darth Maul Sith Speeder, C-3PO a R2-D2. Prezentace probíhala v Akiba Showroom Japan, což je hlavní obchod firmy Tamashii Nations, která právě S.H. Figuarts vyrábí spolu s Bandai. 

 


Bylo jen otázkou času, kdy nám S.H. Figuarts představí jejich verzi oblíbených droidů C-3PO a R2-D2. Tuhle verzi C-3PO si rozhodně nenechám uniknout, jelikož je to zatím to nejlepší co se dá na poli 6" scale figurek sehnat. Už jsme viděli verze od Hasbro, Revoltech i Bandai Model Kit.
Revoltech vlastním a moc se mi nelíbí painting, kdežto u S.H. verze má barva ten super lesklý efekt a není tolik matná, jako v případě Revoltechu. Co se týká sculptu, není potřeba nic dodávat je naprosto fenomenální a detailností vypadá jak zmenšená verze od Hot Toys.


R2-D2 stejně jako jeho parťák má vícero bratříčků na trhu, konkrétně je to Hasbro Black Series, Revoltech a Bandai Model Kit. Což je dobře a zákazníci tak mají možnost volby. 

Je otázkou, jestli bude R2 společně s 3PO v double packu, nebo bude každý prodáván samostatně? Stejně jako předchozí verze bude R2 obsahovat několik doplňků do svojí výbavy. Jelikož se jedná o prototyp, celková výbava se ještě může časem změnit.

Black Series R2 kterého vlastním, se mi vždy zdála trochu malá oproti ostatním Black Series figurkám a nevypadá to příliš jednotně. Tento model zdá se, že podobným neduhem netrpí, samozřejmě všechno odhalí až jeho vydání.

Sculpt i painting je na vysoké úrovni, jak je u S.H. Figuarts zvykem a tudíž zde nemám nejmenší námitky.

 To nejlepší jsem si nechal na konec...


 Posledním představeným produktem je Darth Maul Sith Speeder. Jedná se o druhé vozidlo, 
které Bandai v poslední době představilo. V Předchozím článku jsem vám představil Scout Troopera a jeho Speeder Bike, k vidění zde
Darth Maul by měl být vydán už tento měsíc a jeho před-objednávky byly okamžitě vyprodané. Proto se zde nabízí otázka. Jestli bude balen spolu se Speederem jako re-release? Osobně bych to rád uvítal, jelikož mi stejně jako mnohým fanouškům unikl a jde o velmi povedenou figurku na kterou jsem upozorňoval v našem předchozím článku zde.

Je opravdu skvělé v těchto dnech být fanouškem Star Wars, valí se na nás desítky nových sběratelských předmětů a firmy se předhání ve zdokonalení výroby, z čehož mi zákazníci máme samozřejmě radost, ale ne už tak velkou naše peněženky.



Sdílet na Google Plus

Autor: Opticus

Chcete se dozvědět víc o autorovi tohoto článku? Pak není nic snazšího, sekci s autory najdete ve spodní části stránky.
    Blogger Komentář
    Facebook Komentář

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za komentář