CHRONICLE TERMINATOR GENESYS T-800 ENDOSKELETON 1/1 A 1/4

 

 Chronicle Collectibles otevřeli předobjednávky na jejich dva T-800 Endoskeletony z filmu Terminator Genisys. K dispozici je i verze v měřítku 1/4 a verze v životní velikosti. Po omezenou dobu, nabízejí speciální cenu na sběratelské předměty. Zde jsou informace přímo od Chronicle.

 


Předobjednávky do 12. července za omezenou cenu 12 500 Kč plus poštovné

Tento kus představuje jedinečný design z filmu Terminator Genisys, který pro film připravila společnost Legacy Effect v měřítku 1/4. Pro zajištění přesnosti a detailů, byl tento kus vyroben dle originálních digitálních souborů a barven stejnou technikou jako všechny Endoskeletony ve filmu. Endoskeleton je zachycen v kráčející póze s velkou plazmovou puškou z filmu. Obsahuje podstavec a je zcela vyvážený bez nosné tyče. Bude limitován na pouze 500 kusů celosvětově.  

Podrobnosti o produktu:

Rozměry: 55 cm vysoký (s podstavcem)
Výrobce / Distributor: ToyQube / Toynami
Cena: 12 500 Kč + poštovné




Předobjednávky do 12. července za omezenou cenu 175 000 Kč. Jedinečný T-800 design od Legacy Effects. Tento 1:1 Endoskeleton je vylisována z původních odlitků, použitých při filmování. Barven je stejnou technikou ​od ​Legacy Effect používané k získání věrného kovového lesku.
Tento produkt je navržen tak, aby byl vystaven v klasické muzeum póze na ocelovém podstavci... za předpokladu, že nedrží zbraň. Každý Endoskeleton bude individuálně očíslovány a zahrnuje plaketu s logem na podstavci.


Každý kus bude vyroben speciálně pro každou jednotlivou objednávku, proto počítejte s dodáním okolo 6-10 týdny... z důvodu samotné výroby. Chronicle Collectibles na jejich veřejném YouTube kanálu v budoucnu nahrají ukázkové video s návodem k montáži.

Podrobnosti o produktu:

  •     Rozměry: 180 cm vysoký
  •     Výrobce / Distributor: Chronicle Collectibles / Blue Realm Studios & © Skydance Productions.
  •     Cena pro předobjednávky: 175 000 Kč, poštovné není v ceně.




Sdílet na Google Plus

Autor: Opticus

Chcete se dozvědět víc o autorovi tohoto článku? Pak není nic snazšího, sekci s autory najdete ve spodní části stránky.
    Blogger Komentář
    Facebook Komentář

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za komentář