COMICAVE STUDIO - AVENGERS AOU 1/4

 

Comicave Studio je nová společnost zaměřující se na produkci sběratelských akčních figurek. O vývoj se stará firma Play Imaginative. Většina produkce je vměřítku 1/4 a 1/12. Nic nového že... Až na to, že některé produkty obsahují i animatroniku. Tzv. lze pomocí dálkového ovládání otevřít u Hulkbustera "kokpit" či u modelu Mark 43 hledí helmy.



 

 Pokud někdo z vás sledoval online přenos z premiéry druhých Avengers na Youtube, tak přímo zde byla připravena první ochutnávka produktů od Comicave Studio, např. již zmíněný Hulkbuster, Mark 45 a 43. Většina modelů o velikosti 1/4 má 50 bodů artikulace a jsou tvořeny z 85% Die-Cast.





Play Imaginative v minulosti už pár 1/4 figurek na trh uvedli, pod značkou Super Alloy, např. War Machina Mark II , Supermana z new 52, Batmana z new 52. Jenže co asi nečekali, byl obrovský zájem o řadu figurek z filmu Iron Man 3. Kdy výsledný počet předobjednávek převyšoval výrobní kapacitu a tak se stalo, že někteří ze sběratelů... stále ještě nemají svůj zaplacený produkt.

Snad se situace zlepší po příchodu firmy Comicave Studio, která nyní produkci zajišťuje. Cena a ani datum vydání ještě nebylo stanoveno.




Ukázka z produkce v měřítku 1/12:





Sdílet na Google Plus

Autor: Opticus

Chcete se dozvědět víc o autorovi tohoto článku? Pak není nic snazšího, sekci s autory najdete ve spodní části stránky.
    Blogger Komentář
    Facebook Komentář

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za komentář