TAMASHII NATION KOLEKCE 2015 - STAR WARS, AVENGERS

 

Tamashii Nations letní kolekce 2015 přinesla tuny zajímavých novinky. Budeme se soustředit hlavně na věci, kterými se pravidelně zabýváme. Proto jsem vybral značky jako Star Wars a Avengers. 

 

 

Z kolekce Star Wars, představili Tamashii Nations v jejich sérii S.h.figuarts figurky o velikosti 15 cm: Darth Maula, Darth Vadera, Stormtroopera a Luka z epizody VI Návrat jediho, který bude balen současně s alternativní hlavou pro Dath Vadera, jelikož Vader už je nějaký ten pátek v obchodech, konečně máme možnost si ho v budoucnu vystavit i bez helmy. Největší novinkou tak zůstává Darth Maul, jelikož tím Tamashii Nations potvrdili, že mají licenci i na novou trilogii. Což je skvělá zpráva.







A to nejlepší nakonec, úplně nová řada figurek podle nejnovějšího hitu od Marvelu - Avengers Age of Ultron.
S.h.figuarts Avengers se představili v plné síle. Figurky jsou o velikosti 15 cm mimo Hulkbustera, ten dosahuje úctyhodné výšky 25 cm a je osazen led diodami na hrudi a v kolenou. Konstrukce Hulkbustera je ze slitiny oceli. Tady se přímo nabízí levnější varianta za dražší verzi od Hot Toys, která bude i náramně pasovat výškou do detolfu.

Cena Hulkbustera byla stanovena na 285 dolarů cca 7100 Kč, všechny ostatní figurky včetně Star Wars se pohybují v rozmezí od 40 do 50 dolarů, v závislosti na prodejci.  Objednat si je můžete z Bigbadtoystore, nebo AmiAmi.

A to je pro dnešek konec, a já odsud padám :)


Zdroj:  AmiAmi and Dengeki Hobby


Sdílet na Google Plus

Autor: Opticus

Chcete se dozvědět víc o autorovi tohoto článku? Pak není nic snazšího, sekci s autory najdete ve spodní části stránky.
    Blogger Komentář
    Facebook Komentář

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za komentář