STORM COLLECTIBLES 1/6 HULK HOGAN

Na fanoušky wrestligu se tentokrát rozhodli zaměřit Storm Collectibles a když už vrestling, tak na začátek není asi lepší kandidát nikdo jiný, než ikona WWE/F Hulk Hogan. Storm nedávno zvěřejnili první fotky z jejich prototypu.

Strom Collectibles pracuje rovnou na třech verzích Hogana, ale obrázky máme pouze z jedné verze a to z Hulkamania. Další dvě by měli následovat.
První verze je z Hoganových počátků ve vrestlingu, druhá je nazvaná "Hollywood Hogan", nevím jistě.. jestli půjde o NWO verzi Hogana. Konečně třetí a poslední je "Hulkmania", na prototyp se právě teď koukáte.

Co mě nejvíc zaujalo je zpracování těla, všechny klouby jsou schované po vrstvou pryže, stejný princip už jsme několikrát viděli u Hot Toys. U postav žen je tělo z gumy dnes již standardem. Fima Phicen je už nějaký ten pátek používá a dělají je stále reálnější.

Tohle tělo vypadá opravdu hodně promakaně a nějaký ten custom by z toho mohl vzniknout (kitbash Bane)

Storm Collectibles si asi musí zpravit chuť po jejich posledním výtvoru, který se asi moc neuchytil. Jejich verze Dennise Rodmana nebyla špatná, ale byla hodně divná, no posuďte nakonec sami. Já bych to do detolfu nechtěl.
Zvlášť když Enterbay udělal svojí vlastní NBA verzi. Tak co... dali byste si tohohle krasavce do vitríny? :DD


Sdílet na Google Plus

Autor: Opticus

Chcete se dozvědět víc o autorovi tohoto článku? Pak není nic snazšího, sekci s autory najdete ve spodní části stránky.
    Blogger Komentář
    Facebook Komentář

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za komentář